Åbningstider​

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag


9 - 17

9 - 17

9 - 17

9 - 17

9 - 17

9 - 12

   LUKKET

Husk vi altid har åbent i Blomsterhuset døgnet rundt

Bestil dine blomster online til levering I VEJLE & BØRKOP

Blomsterhuset døgnet rundt

OBS.. STOR ÅBNINGSFEST FOR AFDELINGERNE D. 11, 12 & 13 APRIL...

Blomsterhuset døgnet rundt er vores nye koncept i begge butikker, for at give en mulighed for handel hele døgnet.Da vi oplever at dagligdagen bliver travlere og mange arbejder udenbys håber vi på, at vores nye koncept kan hjælpe vores travle kunder til en mindre stressende hverdag. 

Med blomsterhuset døgnet rundt giver vi dig nemlig mulighed for, at købe blomster og andre gaver lige præcis når det passer dig. 

Vi har lavet en afdeling i hver butik, som hver dag når den rigtige butik lukker, vil være fyldt med færdige buketter, sammenplantninger, specialiteter og vin gaver, så der vil være rig mulighed for at finde det man har brug for.

Ønsker man noget helt specifikt er det altid muligt og ringe til butikken og bestille det man ønsker. Når personalet går hjem sørge vi så for, at sætte det i den døgnåbne afdeling med dit navn på, så det står tørt og køligt til du kan afhente.

DER KAN KUN BETALES MED MOBILE PAY I DØGN AFDELINGERNE.

FREMGANGSMÅDE:

- send en sms til telefon nummeret ved døren.

- indtast den kode du modtager på døren.

- Udvælg dine varer.

- Læg prisskiltet i glaskrukken.

- Betal med mobile pay til nummeret du ser på væggen.

- Husk og lukke døren når du forlader rummet.

- Farvel og på gensyn.

BUTIKKEN ER VIDEO OVERVÅGET OG ALT TYVERI VIL BLIVE ANMELDT..

HVOR FINDER JEG BUTIKKERNE:

I VEJLE vil afdelingen være en del af den eksisterende butik. Lige ved siden af den normale hoveddør, vil der være indgang til blomsterhuset døgnet rundt. Inde i butikken vil der være en stor væg, som adskiller afdelingen fra den eksisterende butik uden for åbningstiden.

I BØRKOP finder du Blomsterhuset døgnet rundt omme bag ved den eksisterende butik, med indgang fra Vestergade ved Fynske Banks parkeringsplads. Står du foran den eksisterende butik er der en lille smøge i den ene side. Går du igennem smøgen, kommer du direkte om til Blomsterhuset døgnet rundt.

Facebook​