Blomsterhuset

Karetmagergården

Vejle     75 82 36 55 Man-Fre 09.00 – 17.00
Børkop     75 86 60 81 Lør 09.00 – 12.00
Søndag Lukket
Døgnåbent i selvbetjeningen

Læs om vores

Firmaservice

BESTIL DINE BLOMSTER ONLINE TIL LEVERING I VEJLE & BØRKOP
Vores fantastiske

Firmaservice

Et af vores specialer er levering af blomsterarrangementer til virksomheder.

Vi kan lave præcis det som I ønsker. Det kan være afskårne dekorationer eller buketter, som kan stå pænt og pynte på receptionen ved indgangen. Firmagaver med evt. vin, chokolade eller lækre specialiteter. Buketter til nye medarbejdere eller festdekorationer.

Kort sagt – vi hjælper jer ved enhver lejlighed. Der er mulighed for at lave en firmaaftale omkring fast levering til fx receptionen hver mandag formiddag.

Vi kommer gerne ud til jeres firma for at se lokalerne, så vi kan lave det er passer bedst muligt til lige netop jer. Selvfølgelig bliver der også taget højde for at buketterne eller dekorationerne skal stå og se pæne ud hele ugen.

​Vi leverer gratis til firmaerne, når der bliver bestilt til firmaets egen adresse. Vi kan levere enten formiddag eller eftermiddag. Derudover er der altid mulighed for at få varen leveret om formiddagen, hvis ordren er bestilt senest dagen før.

Vi kan

også tilbyde:

  • Levering af blomster, vin, chokolade og andre specialiteter i hele Danmark.
  • Rødvin med lige præcis jeres logo på.
  • Events for personale (ring og hør nærmere).​

Derudover leverede vi blomster arrangementer og buketter da H.M. Dronning Magrethe og prinsegemalen gæstede Vejle i august 2015

Se billederne af Dronning Magrethe og vores arbejde med blomsterdekorationer ved det kongelige besøg​, her i vores galleri