Fremgangsmåden for afhentning

Blomsterhuset døgnet rundt er vores to døgnåbne afdelinger, som giver dig mulighed for at købe blomster, sammenplantninger, specialiteter og vin gaver når det passer dig.

Der er selvbetjening i afdelingerne. Har du brug for noget specifikt kan du dog ringe til os inden for åbningstiden, og vi vil sørge for at det står klar til dig i selvbetjeningen.

Du kommer ind ved hjælp af en kode, som du får tilsendt på din telefon, udvælger dine varer, betaler med Mobile Pay og går igen. Hurtigt og nemt.

De to afdelinger

I Vejle vil afdelingen være en del af den eksisterende butik. Lige ved siden af den normale hoveddør, vil der være indgang til Blomsterhuset døgnet rundt. Inde i butikken vil der være en stor væg, som adskiller afdelingen fra den eksisterende butik uden for åbningstiden.

I Børkop finder du Blomsterhuset døgnet rundt omme bag den eksisterende butik, med indgang fra Vestergade ved Fynske Banks parkeringsplads. Hvis du parkerer på bankens parkeringsplads, skal du dog være opmærksom på tidsbegrænset parkering.

Står du foran den eksisterende butik, er der en lille smøge i den ene side. Går du igennem smøgen, kommer du direkte om til Blomsterhuset døgnet rundt.

Services vi tilbyder hos Blomsterhuset

Blomsterabonnement

Vi giver dig mulighed for at købe blomster, sammenplantninger, specialiteter og vin gaver når det passer dig.

Firma

Et af vores specialer er levering af blomsterarrangementer til virksomheder. Vi kan lave præcis det som I ønsker.

Medlemskab

Det koster 100,- og giver et stempelkort som fungerer som medlemskort som du kan bruge til gode rabatter i butikkerne.

Scroll to Top