Om Blomsterhuset

Blomsterhuset er en blomsterbutik, som består af to gode forretninger. Butikken i Børkop har eksisteret siden 1996 og butikken i Vejle siden 2004. Som blomsterbutik vægter vi kreativitet, god service og kvalitet højt i vores arbejde, hvilket også skinner igennem i butikkerne.

I begge butikker har vi teams bestående af faguddannet blomsterdekoratører, elever og chauffører. Sammen, vil vi alle gøre vores bedste for at give dig en god oplevelse, samt professionel vejledning.

Vi bringer blomster, vin og specialiteter i hele lokalområdet og formidler gerne din hilsen videre, hvis den skal leveres uden for vores område.

Har du nogen helt specifikke ønsker til blandt andet begravelses- og bryllupsbinderi anbefaler vi, at du kommer ind i vores blomsterbutik i enten Vejle eller Børkop, så vi kan få en snak om dine ønsker. På den måde kan vi opfylde dine ønsker og vejlede dig på bedst mulige vis – ring gerne i forvejen og aftal et møde.

Vi tilbyder også en attraktiv firmaaftale med gratis levering til firmaer – Læs mere herunder.

Elsker du at have friske blomster i dit hjem, er der også mulighed for at bestille et blomsterabonnement – Læs mere herunder.

Services vi tilbyder hos Blomsterhuset

Blomsterabonnement

Vi giver dig mulighed for at købe blomster, sammenplantninger, specialiteter og vin gaver når det passer dig.

Firma

Et af vores specialer er levering af blomsterarrangementer til virksomheder. Vi kan lave præcis det som I ønsker.

Medlemskab

Det koster 100,- og giver et stempelkort som fungerer som medlemskort som du kan bruge til gode rabatter i butikkerne.

Scroll to Top